• Our coolers have been widely applied in various fields to associate with cooled equipments. Our coolers have been widely applied in various fields to associate with cooled equipments.

    SEASONED

    Pendingin kami wis akeh ditrapake ing macem-macem lapangan kanggo digandhengake karo peralatan sing digawe adhem.

  • A low maintenance and energy cost is a result of problem-free structural design.A low maintenance and energy cost is a result of problem-free structural design.

    KUALITAS sing Apik

    Biaya pangopènan lan energi sing murah minangka asil saka desain struktural tanpa masalah.

  • Always take account of the maximum cost-effectiveness over the entire life cycle. Always take account of the maximum cost-effectiveness over the entire life cycle.

    INISIATIF GREEN

    Timbang ngetrapake efektifitas biaya maksimal sajrone siklus urip.

  • Pursue reliable project management and quickly response in after-sales service. Pursue reliable project management and quickly response in after-sales service.

    LAYANAN sing apik

    Tindakake manajemen proyek sing bisa dipercaya lan nanggepi layanan purna jual kanthi cepet.

PRODUK UTAMA

Produsen Profesional Sistem Menara Pendingin

index_advantage_bn
  • APPLICATIONS
  • APPLICATIONS
  • APPLICATIONS
  • APPLICATIONS

APLIKASI

  • Menara pendingin biasane diselehake ing industri minangka salah sawijining komponen penting uga akeh mesin berat liyane ing unit industri sing mesthi melu produksi, ngolah utawa ngrakit produk. Macem-macem proses industri nggawe banyu dadi panas sing dipasang ing menara adhem. Nozel menara sing adhem nyemprotake banyu panas menyang "media isi" sing ana area permukaan maksimum lan iki bisa nyebabake kontak udara-hawa kanggo adhem banyu kasebut. Menara adhem digunakake kanthi akeh ing kilang minyak, tanduran petrokimia, pembangkit listrik termal, tanduran nuklir, tanduran pamrosesan panganan, tanduran gas alam lsp.

BLOG KITA

  • Akeh Aplikasi Cooling Tower

    Menara adhem biasane digunakake kanggo pemanasan, ventilasi, lan AC (HVAC) lan keperluan industri. Nyedhiyakake operasi sistem sing hemat biaya lan hemat energi sing mbutuhake pendinginan. Luwih saka 1500 fasilitas industri nggunakake banyu akeh banget kanggo adhem tandurane. HVAC ...

  • Sistem Perawatan Banyu kanggo Menara Pendingin

    Kanggo perusahaan industri sing nggunakake menara pendingin kanggo fasilitas, sawetara jinis sistem perawatan banyu menara pendinginan biasane dibutuhake kanggo njamin proses sing efisien lan umur layanan peralatan sing luwih dawa. Yen banyu menara sing adhem ora ditangani, tuwuh organik, fouling, skala, lan korosi bisa ...

  • Pambuka Dhasar Menara Pendingin

    Menara pendingin minangka penukar panas, ing njeron panas kasebut ditarik saka banyu kanthi kontak ing antarane banyu lan udhara. Menara adhem nggunakake penguapan banyu kanggo nolak panas saka pangolahan kayata adhem banyu sirkulasi sing digunakake ing kilang minyak, tanduran kimia, pembangkit listrik, ...

Industri sing dilayani