Babagan Kita

Sapa Kita?

Industrial application of Cooling system + Water treatment

Kita minangka produsen peralatan pendingin berkualitas tinggi (nutupi adhem terbuka lan sirkuit, kondensor penguapan lan pendingin udara) lan peralatan perawatan banyu sing relevan (perawatan banyu RO, Filtrasi lan Ultra-filtrasi, Pelunakan Banyu, Sistem Dosis Kimia lan Limbah MBR -Sistem Perawatan banyu) kanthi ilmu lan pengalaman meh 20 taun.
Wis puluhan taun, kita nyedhiyakake peralatan lan layanan berkualitas luar biasa kanggo para pelanggan lan dadi mitra terkenal ing pirang-pirang industri kalebu energi, minyak lan gas, industri berat, industri petrokimia, pembangkit listrik, pabrik minyak bumi, pabrik pulp & kertas, pabrik baja, aplikasi penambangan, industri panganan lan peralatan khusus kanggo wilayah sipil kayata bangunan kantor, stasiun rel.
Sajrone kerja sama karo para pelanggan ing bidang industri, kita diwenehi kapercayan kanggo nyuplai peralatan pangobatan banyu sing relevan kalebu saka klarifikasi banyu sumber nganti proses daur ulang banyu limbah. Pengalaman langka lan keahlian sing jero nggawe kita spesialis ing bidang iki.

Tim teknik kami ahli ing optimalisasi desain menara pendinginan kanggo nggedhekake efisiensi nalika njamin kepatuhan karo ijin operasi sing relevan lan perusahaan kami fleksibel kanggo adaptasi kanthi gampang karo syarat lan kondisi para pelanggan nalika fokus karo kebutuhan umum para pelanggan kayata perencanaan situs, banyu & kualitas udara, biaya evaluasi, gampang operasi lan integritas jangka panjang lan profesionalisme ing industri.

Tim ICE sing dinamis ngarep-arep bisa terus sukses bareng karo para pelanggan ing saindenging jagad.

Nyedhiyakake produk lan layanan sing produktif, ekonomis lan tahan lama kanggo netepi

kabutuhan lan pangarepan para pelanggan.

- VISI KAMI--

Menara pendingin kita dirancang supaya bisa lestari lan

duweni pengaruh lingkungan sing sithik.

- MISI KAMI -

Pakar sing duwe pengalaman + Peralatan pangolahan lanjutan + Buruh profesional miturut kode praktik sing ditanggepi

dening Sistem Manajemen Mutu = produk kepuasan 100%

- NILAI KAMI -

Pambuka Basis Manufaktur

DSC00870
DSC00865
DSC00874

Situs produksi ICE sing ana ing Provinsi Shandong sing duwe kaluwihan ing fasilitas sing cukup lengkap, tenaga kerja profesional lan sumber daya lahan sing cukup, lan kabijakan dhukungan lokal babagan peningkatan inovasi lan teknologi.

Produksi lean ditrapake ing basis manufaktur kanggo njamin produk bermutu kanthi fitur kompetitif, sauntara kuwi, menehi keluwesan babagan wektu timbal lan kapasitas produksi, utamane kanggo proyek sing disesuaikan. 

Pabrik Pabrik