• ICE Chemical Dosing System for Water Treatment in Cooling Tower System

    Sistem Dosis Kimia ICE kanggo Pangobatan Banyu ing Sistem Menara Pendingin

    Operasi sistem pendinginan langsung mengaruhi reliabilitas, efisiensi, lan biaya proses industri, institusi, utawa industri listrik apa wae. Ngawasi lan njaga kontrol korosi, endapan, tuwuhing mikroba, lan operasi sistem iku penting kanggo nyedhiyakake total Biaya Operasi. Langkah pertama kanggo entuk minimal yaiku milih program perawatan lan kondisi operasi sing cocog kanggo nyuda stres sistem.