Menara Pendingin Sirkuit Tertutup Aliran Counter / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

Katrangan singkat:

Udara garing sing adhem mlebu liwat louver ing saben sisih menara ing sisih ngisor, lan ditarik munggah lan liwat kumparan kanthi meksa saka kipas aksial sing dipasang ing sisih ndhuwur, ngganggu banyu sing tiba (asale saka sistem distribusi banyu) lan nambah efisiensi transfer panas ing kahanan udhara panas sing dibuwang metu saka menara menyang swasana. Sajrone proses kerja iki, sawetara banyu sirkulasi maneh nguap amarga transfer panas laten liwat tabung lan tembok gulungan, ngilangi panas saka sistem. Ing mode operasi iki, amarga kinerja sing nguap nurunake suhu banyu sing ditinggalake lan energi kipas disimpen.


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Katrangan kinerja produk

Yen dibandhingake karo menara pendinginan sistem terbuka, luwih gampang dikelola minangka fitur sing beda saka cooler sirkuit tutup penguapan ICE sing dadi pilihan sing apik kanggo sistem pendinginan kanthi keuntungan liyane:
Ngurangi konsumsi banyu, ngirit energi lan pangopènan peralatan.
Nyingkiri risiko pinunjul saka faktor foul ing penukar panas utawa fasilitas sing padha.
Ngirit biaya instalasi lan operasional sing signifikan (ora butuh pompa, katup, pipa tambahan lan liya-liyane)
Lingkungan aplikasi sing luwih jembar - peralatan loop tertutup kasedhiya kanggo operasi ing suhu ruangan sing adem. Iki pancen fleksibel saka peralatan proses industri sing adhem nganti suhu ing pusat data lan kamar komputer nganti manufaktur kimia.

Structure chart of ICE counter-flow Closed Circuit Cooling Tower

Struktur pendinginan sirkuit tertutup ICE Evaporatif 's cool cool komponen lan komponen utama:

Sistem Ventilasi (Kipas)
Kipas aksial ruangan kanthi kinerja apik desain telung proteksi, dilengkapi pisau aluminium lan IP56, motor kelas F kanthi ventilator induksi sing bakal ngalangi udhara lan nyuda kebocoran.

Sistem Distribusi Banyu Lanjut
Menara pendinginan gelung es sing nguap ICE sing dipasang nozel semprotan jinis keranjang tetep bebas clog nalika nyedhiyakake distribusi banyu sing tetep lan tetep kanggo nggedhekake transfer panas ing antarane udara, banyu lan cairan proses kanggo nambah efisiensi penolakan panas.
Nozel semprotan dipasang ing pipa distribusi banyu tanpa korosi supaya gampang dibongkar.

Tabung Tembaga Abang
Bak komponen utama ditrapake nganggo tembaga abang jinis T2 bermutu sing dituku saka pabrikan merek terkenal kanggo njamin kinerja peralatan sing dipercaya lan stabil.

Drift Eliminator
Dibangun lan digawe saka PVC kanggo nyuda kelangan banyu sajrone operasi teles lan matesi tingkat drift kanggo ngirangi konsumsi banyu lan ngindhari skala.

Louver karo Damper
Ana fungsi damper kanggo ngontrol aliran udara sajrone operasi menara pendingin sing ditrapake ing banyu, sistem pompa panas udhara utawa proses pendinginan sing padha kanggo ngindhari kerugian panas sajrone downtime peralatan utamane nalika hawa adhem.

Pemanas Listrik
Nalika suhu atmosfer luwih saka 0 ℉ (-18 ℃), kanthi pemanas listrik suhu banyu baskom ora bakal mudhun saka 40 ℉ (4,4 ℃). Ana proteksi banyu sithik sing dipasang ing pemanas kanggo mesthekake yen bisa digunakake nalika dicelupake ing banyu. Kabeh elemen babagan pemanas listrik wis dipasang ing njero kasus lan adaptasi kanggo operasi ruangan.

Cekungan Banyu desain slope
Desain lereng (miring menyang metu saka polutan) kanggo nyegah stagnasi banyu lan saringan stainless steel bakal ningkatake limpahan lan debit polusi kanthi bebarengan ngresiki polutan lan kotoran ing cekungan.

Bahan Casing
Menara pendingin standar ICE nggunakake lembaran baja dilapisi tahan karat paling anyar sing kalebu seng minangka landasan utama, kanthi kombinasi Al, Mg lan jumlah silikon. Umur layanan 3 ~ 6 kali luwih suwe dibandhingake karo lembaran baja seng seng aluminisasi normal lan fitur resistensi panas lan resistensi termal uga apik banget.

ICE counter-flow Closed Circuit Cooling Tower Structure Feature Picture
ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in steel factory
ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in aluminium manufacturer
ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in heat-engine plant

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Parameter Teknis Menara Pendingin Sirkuit Tutup-aliran

    Model

    Kipas angin

    Pompa Nyemprot

    Inlet / ukuran pipa outlet

    Ukuran pipa pasokan

    Range tekanan kerja

    Bobot Bersih

    Fungsi Bobot

    Ukuran

    Volume Udara

    Kekuwatan

    Tingkat Aliran

    Kekuwatan

    m3/ h

    KW

    m3/ h

    KW

    DN

    DN

    Mpa

    KG

    KG

    L * W * H(mm)

    ICE-6T

    12000

    0,75

    11

    0,75

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    390

    707

    1600x980x1850

    ICE-10T

    12000

    0,75

    11

    0,75

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    408

    739

    1600x980x1850

    ICE-15T

    12000 x2

    0,75 × 2

    25

    1.5

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    530

    1074

    2350x1000x1900

    ICE-20T

    12000 x2

    0,75 × 2

    25

    1.5

    DN65

    DN25

    0,05-0,35

    550

    1109

    2350x1000x1900

    ICE-30T

    16800 x2

    1,1 × 2

    25

    1.5

    DN80

    DN25

    0,05-0,35

    776

    1662

    2850x1170x2750

    ICE-40T

    16800 x2

    1,1 × 2

    25

    1.5

    DN80

    DN25

    0,05-0,35

    822

    1737

    2850x1170x2750

    ICE-50T

    22000 x2

    1,5 × 2

    25

    1.5

    DN100

    DN25

    0,05-0,35

    1027

    1976

    2850x1170x3150

    ICE-60T

    22000 × 2

    1,5 × 2

    25

    1.5

    DN100

    DN25

    0,05-0,35

    1077

    2058

    2850x1170x3150

    ICE-70T

    22000 x2

    1,5 × 2

    44

    2.2

    DN125

    DN25

    0,05-0,35

    1350

    2562

    2850x1400x3290

    ICE-80T

    22000 × 2

    1,5 × 2

    44

    2.2

    DN125

    DN25

    0,05-0,35

    1418

    3051

    2850x1400x3290

    ICE-100T

    16800 x4

    1,1 × 4

    88

    2.2

    DN150

       DN40

    0,05-0,35

    2174

    3873

    3200x1800x3490

    ICE-120T

    16800 x4

    1,1 × 4

    88

    2.2

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2253

    4221

    3200x1800x3490

    ICE-140T

    22000 x6

    1,5 × 6

    88

    2.2

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2356

    4560

    4500x2100x4200

    ICE-160T

    22000 x6

    1,5 × 6

    88

    2.2

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2491

    4685

    4500x2100x4200

    ICE-180T

    22000 × 6

    1,5 × 6

    150

    3

    DN150

    DN40

    0,05-0,35

    2595

    5534

    4500x2100x4200

    Parameter Teknis Menara Pendingin Sirkuit Tutup-aliran

    Model

    Kipas angin

    Pompa Nyemprot

    Inlet / ukuran pipa outlet

    Ukuran pipa pasokan

    Range tekanan kerja

    Bobot Bersih

    Fungsi Bobot

    Ukuran

    Volume Udara

    Kekuwatan

    Tingkat Aliran

    Kekuwatan

    m3/ h

    KW

    m3/ h

    KW

    DN

    DN

    Mpa

    KG

    KG

    L * W * H(mm)

    ICE-200T

    75000 × 2

    5,5 × 2

    150

    3

    DN200

    DN40

    0,05-0,35

    3016

    6439

    4500x2100x4377

    ICE-240T

    75000 × 2

    5,5 × 2

    150

    3

    DN200

    DN40

    0,05-0,5

    3688

    7777

    5100x2300x4896

    ICE-280T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4186

    9654

    5100x2300x4896

    ICE-300T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4362

    10174

    5100x2300x4896

    ICE-320T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4539

    10694

    5100x2300x4896

    ICE-340T

    100000 x2

    7,5 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4715

    11214

    5100x2300x4896

    ICE-360T

    125000 x2

    11 × 2

    190

    4

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    4892

    11734

    5100x2300x4896

    ICE-380T

    125000 × 2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    5068

    12254

    5800x3000x4910

    ICE-400T

    125000 x2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    5245

    12774

    5800x3000x4910

    ICE-420T

    125000 × 2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN250

    DN65

    0,05-0,5

    5421

    13294

    5800x3000x4910

    ICE-440T

    140000 x2

    11 × 2

    280

    5.5

    DN300

       DN65

    0,05-0,5

    5597

    13814

    5800x3000x4910

    ICE-460T

    140000 x2

    11 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    5774

    14334

    5800x3000x4910

    ICE-480T

    140000 x2

    11 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    5950

    14853

    5800x3000x4910

    ICE-500T

    140000 x2

    11 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    6127

    15373

    5800x3000x4910

    ICE-520T

    180000 × 2

    15 × 2

    350

    7.5

    DN300

    DN65

    0,05-0,5

    7065

    17652

    6200x3200x4950

    ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in aluminium manufacturer ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in heat-engine plant ICE Counter-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in steel factory55

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk