• Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Menara Pendingin Sirkuit Tertutup Aliran Counter / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

    Udara garing sing adhem mlebu liwat louver ing saben sisih menara ing sisih ngisor, lan ditarik munggah lan liwat kumparan kanthi meksa saka kipas aksial sing dipasang ing sisih ndhuwur, ngganggu banyu sing tiba (asale saka sistem distribusi banyu) lan nambah efisiensi transfer panas ing kahanan udhara panas sing dibuwang metu saka menara menyang swasana. Sajrone proses kerja iki, sawetara banyu sirkulasi maneh nguap amarga transfer panas laten liwat tabung lan tembok gulungan, ngilangi panas saka sistem. Ing mode operasi iki, amarga kinerja sing nguap nurunake suhu banyu sing ditinggalake lan energi kipas disimpen.