Menara Pendingin Sirkuit Tertutup lintas-Pendingin / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

Katrangan singkat:

Minangka menara pendinginan penguapan penguapan aliran draf sing diinduksi, cairan menara (banyu, minyak utawa propilena glikol) digunakake kanggo nyediakake pendinginan sing ditutup ing koil lan ora langsung ditampilake ing udara. Koil kasebut bisa ngisolasi cairan proses saka udara njaba, supaya tetep resik lan bebas kontaminasi ing loop tertutup. Ing njaba koil, ana banyu sing nyemprotake kumparan lan dicampur karo udara ing njaba kanggo ngetokake hawa anget saka menara sing adhem menyang atmosfer nalika bagean banyu nguap. Banyu kadhemen ing njaba koil kasebut disebarke maneh lan digunakake maneh: banyu adhem gelung bali menyang wiwitan proses kanggo nyedhot luwih akeh panas sajrone nguap. Iki mbantu njaga cairan proses sing resik sing bakal nyuda biaya perawatan lan operasi. 


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Fitur menara pendingin sirkuit tertutup lintas-aliran:

Trep Pangopènan
Struktur desain humanisasi kanthi lawang akses sing ukurane gedhe (bisa dikunci) lan ruang batin sing cukup, personel pangopènan bisa mlebu ing menara kanthi otomatis kanggo inspeksi lan pangopènan, ora ana prabot sing mlaku utawa mati.

Anti-skala
Amarga udhara garing sing adhem lan aliran banyu semprotan ing jalur paralel, lumahing tabung ditutup kanthi banyu semprotan kanggo ngindhari papan garing sing bakal nyebabake endhepan. Lan suhu banyu semprotan luwih murah tinimbang suhu skala sing uga nyuda skala.

Kinerja Bursa Panas sing Apik banget
Pendinginan loop tertutup lintas-aliran nggunakake teknologi kombinasi koil lan isian kanggo penolakan panas sing ngoptimalake permukaan transfer panas kanggo nambah efisiensi sistem. 

Struktur cooler sirkuit tertutup ICE Evaporatif 'cooler' lan komponen utama kunci:

Sistem Ventilasi (Kipas)
Kipas aksial ruangan kanthi kinerja apik desain telung proteksi, dilengkapi pisau aluminium lan IP56, motor kelas F kanthi ventilator induksi sing bakal ngalangi udhara lan nyuda kebocoran.

Sistem Distribusi Banyu Lanjut
Amarga aliran udara lan banyu ing jalur paralel, bisa mriksa lan njaga sajrone proses mlaku.

Cooler (koil)
Digawe kanthi stainless steel 304 berkualitas tinggi sing diklasifikasikake lan dilewati ngukur tekanan kaping 2.5Mpa kanggo njamin kinerja.

Pembersih Skala
Iki minangka pilihan opsional kanggo ngitung ulang perawatan banyu.

Isi (PVC)
Dibangun lan digawe saka PVC kanggo nyuda suhu banyu semprotan sing bakal nyegah skala lan ngisi nambah efisiensi sistem kanthi nyuda konsumsi banyu kanthi kinerja transfer panas sing luwih apik.

Pompa Semprot
Pendinginan es sing dilengkapi pompa sentrifugal mekanik.

Cekungan Banyu
Desain lereng (miring menyang metu saka polutan) lan saringan stainless steel bakal ningkatake limpahan lan debit polusi kanthi bebarengan ngresiki polutan lan kotoran ing cekungan.

Structure chart of ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower
ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in brewery
ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in chemical plant
ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in petroleum refineries

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Parameter Teknis Menara Pendinginan Sirkuit Tertutup-aliran

    Model

    Kipas angin

    Pompa Nyemprot

    Inlet / ukuran pipa outlet

    Bobot Bersih

    Fungsi Bobot

    Ukuran

    Volume Udara

    Kekuwatan

    Qty.

    Tingkat Aliran

    Kekuwatan

    m3 / h

    KW

    Unit

    m3 / h

    KW

    DN

    KG

    KG

    L * W * H(mm)

    HICE-60T

    60000

    4

    1 45

    1.5

    DN100

    3370

    4300

    2110x2410x4225

    HICE-65T

    60000

    4

    1 45

    1.5

    DN100

    3580

    4500

    2110x2410x4225

    HICE-70T

    65000

    5.5

    1 45

    1.5

    DN100

    3650

    4600

    2110x2410x4225

    HICE-80T

    62000

    4

    1 65

    2.2

    DN100

    4060

    5100

    2210x3030x4265

    HICE-85T

    75000

    5.5

    1 65

    2.2

    DN100

    4150

    5200

    2210x3030x4265

    HICE-95T

    75000

    5.5

    1 65

    2.2

    DN125

    4430

    5500

    2210x3030x4265

    HICE-100T

    75000

    5.5

    1 65

    2.2

    DN125

    4880

    6200

    2210x3030x4965

    HICE-105T

    87000

    7.5

    1 65

    2.2

    DN125

    4950

    6300

    2210x3030x4965

    HICE-130T

    2X65000

    2X5.5

    2 100

    3

    DN150

    5780

    7500

    3860x2410x4225

    HICE-140T

    2X60000

    2X4

    2 100

    3

    DN150

    6020

    7800

    3860x2410x4225

    HICE-150T

    2X72000

    2X7.5

    2 100

    3

    DN150

    6260

    8100

    3860x2410x4225

    HICE-165T

    2X62000

    2X4

    2 130

    4

    DN150

    6830

    9500

    4070x2610x4965

    HICE-180T

    2X75000

    2X5.5

    2 130

    4

    DN200

    6970

    9700

    4070x2610x4965

    ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower system applied in brewery ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in chemical plant ICE cross-flow Closed Circuit Cooling Tower System applied in petroleum refineries

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk