• Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Menara Pendingin Sirkuit Tertutup lintas-Pendingin / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

    Minangka menara pendinginan penguapan penguapan aliran draf sing diinduksi, cairan menara (banyu, minyak utawa propilena glikol) digunakake kanggo nyediakake pendinginan sing ditutup ing koil lan ora langsung ditampilake ing udara. Koil kasebut bisa ngisolasi cairan proses saka udara njaba, supaya tetep resik lan bebas kontaminasi ing loop tertutup. Ing njaba koil, ana banyu sing nyemprotake kumparan lan dicampur karo udara ing njaba kanggo ngetokake hawa anget saka menara sing adhem menyang atmosfer nalika bagean banyu nguap. Banyu kadhemen ing njaba koil kasebut disebarke maneh lan digunakake maneh: banyu adhem gelung bali menyang wiwitan proses kanggo nyedhot luwih akeh panas sajrone nguap. Iki mbantu njaga cairan proses sing resik sing bakal nyuda biaya perawatan lan operasi.