Hubungi Kita

Shanghai Yubing Equipment Co., Ltd.

Hotline :0086-21-6025 1708

 Alamat kontak bisnis :Kamar 392, No. 698, Lane 1588, Zhuguang Road, Shanghai, China

 Alamat basis manufaktur :Chuangye Road, Taiwan Industrial Park, kutha Qufu, Provinsi Shandong, China

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita