• Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Menara Pendingin Sirkuit Tertutup Aliran Counter / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

    Udara garing sing adhem mlebu liwat louver ing saben sisih menara ing sisih ngisor, lan ditarik munggah lan liwat kumparan kanthi meksa saka kipas aksial sing dipasang ing sisih ndhuwur, ngganggu banyu sing tiba (asale saka sistem distribusi banyu) lan nambah efisiensi transfer panas ing kahanan udhara panas sing dibuwang metu saka menara menyang swasana. Sajrone proses kerja iki, sawetara banyu sirkulasi maneh nguap amarga transfer panas laten liwat tabung lan tembok gulungan, ngilangi panas saka sistem. Ing mode operasi iki, amarga kinerja sing nguap nurunake suhu banyu sing ditinggalake lan energi kipas disimpen.

  • Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Menara Pendingin Sirkuit Tertutup lintas-Pendingin / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

    Minangka menara pendinginan penguapan penguapan aliran draf sing diinduksi, cairan menara (banyu, minyak utawa propilena glikol) digunakake kanggo nyediakake pendinginan sing ditutup ing koil lan ora langsung ditampilake ing udara. Koil kasebut bisa ngisolasi cairan proses saka udara njaba, supaya tetep resik lan bebas kontaminasi ing loop tertutup. Ing njaba koil, ana banyu sing nyemprotake kumparan lan dicampur karo udara ing njaba kanggo ngetokake hawa anget saka menara sing adhem menyang atmosfer nalika bagean banyu nguap. Banyu kadhemen ing njaba koil kasebut disebarke maneh lan digunakake maneh: banyu adhem gelung bali menyang wiwitan proses kanggo nyedhot luwih akeh panas sajrone nguap. Iki mbantu njaga cairan proses sing resik sing bakal nyuda biaya perawatan lan operasi. 

  • Induced Draft Cooling Towers with Rectangular Appearance

    Menara Dingin Pendinginan sing Diinduksi kanthi Katon Rectangular

    Menara pendinginan sirkuit terbuka minangka piranti sing nggunakake prinsip alami: jumlah minimal banyu ngilangi panas kanthi penguapan paksa kanggo adhem peralatan sing relevan.

  • Round Bottle Type Counter-flow Cooling Towers

    Menara Pendingin Counter-flow Type Botol Babak

    Menara pendinginan sirkuit terbuka minangka penukar panas, sing ngidini banyu adhem liwat kontak langsung karo udara.

    Transfer panas saka banyu menyang udhara ditindakake kanthi transfer panas sing masuk akal, nanging utamane kanthi transfer panas laten (penguapan bagean banyu menyang udara), sing bisa nggayuh suhu sing adhem luwih murah tinimbang suhu sekitar.

  • Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation, Large-scale HVAC and Industrial Facilities

    Draft Cross-flow Draft Induksi kanggo Generasi Daya, HVAC skala gedhe lan Fasilitas Industri

    Menara pendingin seri iki diinduksi konsep, menara lintas-aliran lan disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan babagan kinerja, struktur, drift, konsumsi daya, kepala pompa lan target biaya.