Sistem Filtrasi Pasir Efisiensi ICE Tinggi kanggo Perawatan Air Sirkulasi Menara Pendingin

Katrangan singkat:

Partikel sing tanggung jawab foulering permukaan transfer panas luwih cilik saka 5 mikron. Filter banyu menara pendingin efisiensi tinggi ICE mbusak partikel sing apik banget kanggo menehi mupangate banyu adhem sing resik.


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Filter Pasir Efisiensi Tinggi

Pangembangan saringan pasir efisiensi tinggi wis nuwuhake filtrasi banyu adhem. Padatan sing ditanggepi saiki bisa ditanggepi kanthi efektif dadi 1/2 micron kanthi filter pencuci otomatis kanthi otomatis. Filter multimedia teknologi lawas mung udakara 10 mikron. Amarga umume partikel banyu adhem ana ing kisaran ukuran 1/2 nganti 5 mikron, saringan efisiensi dhuwur luwih becik kanggo ngilangi rereged sing nyusoni iki. Filtrasi sing luwih efisien tegese asil apik kanthi saringan sing luwih cilik. Filter efisiensi ICE nggunakake pasir ultrafine kanggo nyaring filtrasi sing luwih efektif. Tumindak lintas-aliran banyu ing sadhuwure media sing luwih alus nyegah plugging kanthi cepet kanthi nyurung rereged menyang area panyimpenan. Efisiensi filtrasi ora mung nambah kanthi dramatis, nanging saringan mbutuhake banyu backwash nganti 10 kali luwih sithik.

Filtrasi Efektif Efektif

Filter efisiensi ICE luwih efisien nalika nyopot partikel sing apik banget sing adhem menara adhem saka udhara. Efektivitas sing apik banget iki ngidini saringan iki ukuran 4 nganti 5 kaping luwih cilik tinimbang filter multimedia nalika nyedhiyakake banyu luwih resik. Multimedia nyaring stream sisih 5 nganti 10% saka tingkat resirkulasi, dene saringan efisiensi dhuwur mung butuh 1 nganti 3%. Aja sampah dhuwit kanggo saringan efisiensin gedhe nggunakake teknologi lawas.

Mupangate Banyu Saring Bersih

Lumahing transfer panas sing luwih resik nggawe peralatan bisa luwih efisien kanthi nyuda biaya energi.
Umur peralatan ditambahi amarga nyuda tingkat korosi.
Efektivitas pangobatan mikroba ditambah dadi papan sing luwih sehat.
Pangopènan peralatan lan downtime sing ora dijadwal dikurangi amarga sumps sing luwih resik, ngisi lan pertukaran panas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk