Kondensor Evaporasi Efisiensi Tinggi kanggo Sistem Pendingin Industri / Proses Rantai Dingin / Sistem HAVC

Katrangan singkat:

 


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Prinsip Operasi

Kondensator penguapan seri ZICE minangka salah sawijining peralatan tukar panas sing efisien banget sing direnovasi lan dikembangake kanthi entuk teknologi pertukaran panas paling maju ing saindenging jagad. 

Kondensor sing nguap nggunakake banyu lan udhara minangka medium pendingin sing ngowahi gas pendingin saka gas dadi kahanan cair. Uap sing bakal dikondensasi disebarke nganggo koil kondensasi, sing terus dibasahi ing njaba kanthi sistem banyu sing sirkulasi maneh. Udara kanthi bebarengan diunekake munggah ing ndhuwur koil, nyebabake sebilangan cilik banyu sing sirkulasi maneh nguap. Penguapan iki ngilangi panas saka kumparan, adhem lan kondensasi uap ing kumparan kasebut.

ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case A
ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case B
ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case C

Mesin kasebut cocog banget ing proses pendinginan industri lan rantai adhem, supaya bisa dipercaya, efisiensi dhuwur lan biaya operasional sing murah. Kondensator penguap ZICE duwe mupangat kaya ing ngisor iki:

ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case D
ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case E
ICE High-efficiency Evaporative Condenser - Component Coil Picture

Desain sing trep kanggo MAintenance:
Pintu akses sing gedhe banget nyedhiyakake akses gampang menyang interior unit kanggo inspeksi lan perawatan saben dinane.

Pemeriksaan lan Pangopènan tanpa Downtime:
Filter jago lan dross bal bisa dipriksa lan didandani tanpa mandhegake operasi peralatan kasebut. Amarga aliran udara lan banyu ing jalur paralel, uga bisa mriksa lan ndandani nozel lan gulungan nalika proses mlaku.

Kinerja Sistem Paling Dhuwur kanthi Biaya Operasi Paling Dhuwur:
Teknologi aliran gabungan nambah efisiensi: suhu kondensasi sistem sing luwih murah saengga bisa nyuda tenaga kompresor, ngirit nganti 15% energi dibandhingake karo sistem pendingin udara tradisional.

Pilihan Efisien Ekstrim kanggo Aplikasi Gedhe:
Total biaya kepemilikan paling murah, biaya instalasi paling murah, lan tata letak paling apik kanggo nggedhekake papan kanthi nggabungake kondensor tradisional, menara pendingin, pompa banyu sirkulasi, cekungan lan pipa sambung bebarengan.
Kondensor penguapan ZICE nyedhiyakake kinerja sing efisien ing unit sing gampang dijaga amarga teknologi paten nyuda pangisian kulkas, koneksi lan bobot peralatan, ngindhari risiko skala, nanging aksesibilitas pangopènan, fleksibilitas, lan kegunaan instalasi ditambahake lan mulane diarani model kapasitas maksimal. 

canshu

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • anli

    ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case A ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case B ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case C ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case D ICE High-efficiency Evaporative Condenser Application case E

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk