Menara Pendingin Counter-flow Type Botol Babak

Katrangan singkat:

Menara pendinginan sirkuit terbuka minangka penukar panas, sing ngidini banyu adhem liwat kontak langsung karo udara.

Transfer panas saka banyu menyang udhara ditindakake kanthi transfer panas sing masuk akal, nanging utamane kanthi transfer panas laten (penguapan bagean banyu menyang udara), sing bisa nggayuh suhu sing adhem luwih murah tinimbang suhu sekitar.


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Prinsip Operasi:

Banyu panas sing bakal digawe adhem dipompa ing sisih ndhuwur menara pendinginan sing mbukak liwat pipa. Banyu iki dipérang lan disebar liwat permukaan pertukaran panas kanthi nozel distribusi banyu tekanan rendah.

Ditiup dening kipas angin, hawa seger mlebu ing bagean ngisor unit menara pendinginan sing mbukak lan uwal saka sisih ndhuwur sawise digawe panas lan jenuh kanthi ngliwati permukaan pertukaran panas sing wis basah.
Minangka asil ketegangan permukaan, amarga permukaan pertukaran, banyu nyebar kanthi seragam, tiba mudhun kabeh. Lumahing ijol-ijolan banjur ditambah.
Banyu, digawe adhem amarga ventilasi paksa, tumiba ing cekungan ing sisih ngisor menara. Banjur banyu disedhot liwat saringan. Penghapusan drift sing ana ing outlet udara nyuda kerugian drift.

Menara pendingin aliran counter jinis botol nggunakake alat penyiram tekanan rendah berputar sing efisien kanggo nyebarake banyu kanthi merata ing menara. Iki minangka menara pendingin generasi pertama sing paling konvensional lan ekonomi wiwit ana menara pendingin. Casing Fiberglass Reinforced Polyester (FRP) bentuke bunder saéngga ngilangi syarat posisi khusus lan ora kena pengaruh arah angin. Model iki cocog kanggo kabutuhan pendinginan cilik, diwiwiti saka 5 HRT (ton penolakan panas) nganti 1500HRT. Menara pendingin seri iki cocok kanggo aplikasi HVAC umum lan macem-macem proses pendinginan proses.

Fitur:

Efisiensi lan kinerja dhuwur

Ngirit energi

Ringan & awet

Instalasi gampang

Pangopènan gampang

Pilihan swara murah kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita