• Round Bottle Type Counter-flow Cooling Towers

    Menara Pendingin Counter-flow Type Botol Babak

    Menara pendinginan sirkuit terbuka minangka penukar panas, sing ngidini banyu adhem liwat kontak langsung karo udara.

    Transfer panas saka banyu menyang udhara ditindakake kanthi transfer panas sing masuk akal, nanging utamane kanthi transfer panas laten (penguapan bagean banyu menyang udara), sing bisa nggayuh suhu sing adhem luwih murah tinimbang suhu sekitar.