Menara Dingin Pendinginan sing Diinduksi kanthi Katon Rectangular

Katrangan singkat:

Menara pendinginan sirkuit terbuka minangka piranti sing nggunakake prinsip alami: jumlah minimal banyu ngilangi panas kanthi penguapan paksa kanggo adhem peralatan sing relevan.


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Prinsip Operasi:

Banyu anget saka sumber panas dipompa menyang sistem distribusi banyu ing sisih ndhuwur menara liwat pipa. Banyu iki dipérang lan disebar ing ndhuwur dek basah kanthi nozel distribusi banyu tekanan rendah. Bebarengan, udhara ditarik liwat bolongan mlebu udara ing sisih ngisor menara lan mlaku munggah liwat ngisi dek teles sing ngelawan aliran banyu. Sebagean cilik banyu diuap sing ngilangi panas saka banyu sing isih ana. Hawa lembab sing anget ditarik ing sisih ndhuwur menara sing adhem dening kipas angin lan dibuwang menyang swasana. Banyu sing adhem ngeculake menyang cekungan ing sisih ngisor menara lan bali menyang sumber panas. Desain iki (debit udara vertikal) ngelingi hawa panas pindhah munggah lan ana jarak tartamtu ing antarane ambegan udara seger lan outlet udara sing asor kanggo nyuda kemungkinan resirkulasi udara. 

Structure chart of ICE open circuit draft induced cooling towers with rectangular appearance

Keuntungan Menara Pendingin Terbuka:

Konsumsi Energi Ngurangi (Menara pendinginan paling efisien ing industri iki)

Pengaruh Lingkungan sing Kurang (Kurang swara operasi lan penggemar efisien premium)

Awet lan entheng kanggo Instalasi lan Pangopènan sing Gampang.

Struktur resistensi sing dhuwur kanggo memenuhi syarat angin lan gempa.

Pilihan Fleksibel ing bagean utama kanggo proyek sing digawe khusus.

Structure chart of ICE rectangualr open cooling towers.JPG

Konfigurasi:

Struktur lan Panel
Menara pendingin standar ICE nggunakake lembaran baja dilapisi tahan karat paling anyar sing kalebu seng minangka landasan utama, kanthi kombinasi Al, Mg lan jumlah silikon.

Cekungan Banyu
Baja (bahan sing padha karo lampiran) cekungan lengkap karo dhasar desain slope supaya stagnasi banyu. Lan kalebu sambungan outlet banyu karo filter anti-vorteks, sambungan getihen lan overflow, sambungan banyu make-up lengkap karo katup float, grill inlet udara PVC sing diperkuat lan pipa getihen.

Isi Basah Basah / Penukar Panas
Menara pendingin terbuka persegi es ICE dilengkapi paket isi penguapan herringbone eksklusif sing digawe saka foil PVC sing digandheng lan dibentuk kanthi pas kanggo ngoptimalake turbulensi cairan kanggo nambah efisiensi pertukaran panas.

Bagéan Kipas
Menara pendinginan sirkuit ICE diinstal kanthi penggemar aksial generasi paling anyar, kanthi impeller sing seimbang lan pisau sing bisa diatur kanthi profil efisiensi dhuwur. Penggemar swara sithik kasedhiya yen dikarepake.

Structure chart with remarks of ICE open circuit draft induced cooling towers with rectangular appearance

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita