Draft Cross-flow Draft Induksi kanggo Generasi Daya, HVAC skala gedhe lan Fasilitas Industri

Katrangan singkat:

Menara pendingin seri iki diinduksi konsep, menara lintas-aliran lan disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan babagan kinerja, struktur, drift, konsumsi daya, kepala pompa lan target biaya.


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Prinsip Operasi:

Cocog banget kanggo aplikasi industri sing abot ing pembangkit listrik, tanduran pupuk, kompleks petrokimia lan kilang minyak bumi lan mayoritas menara anyar dibangun saka fiberglass tahan api amarga kuwat banget lan sifat resistansi geni / korosi. 

Kasedhiya macem-macem serbaguna ngelingi panjaluk tata letak sing beda. Menara in-line minangka tata letak standar amarga alasan efisiensi, nanging konfigurasi sejajar, back to back, lan babak uga pilihan nalika rencana plot mbutuhake pendekatan sing beda.

ICE Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation- Large-scale HVAC and Industrial Facilities Application Picture

Konfigurasi Babak

Konfigurasi babak bisa dadi solusi sing tepat kanggo situs winates. 

Konfigurasi In-line

Mbangun menara kanthi cara linier nyedhiyakake susunan sing paling sithik konsumsi daya, kalebu konsumsi energi kipas sing suda lan kepala pompa paling endhek. Gunakake akses udara sing efisien kanggo mlebu, dhuwur lan biaya menara minimalake. 

Konfigurasi Back-to-Back

Konfigurasi menara back-to-back bisa cocog karo watesan situs nalika ora bisa ditata. Yen dibandhingake karo susunan linear, energi kipas lan kepala pompa bisa nambah sing bakal nyebabake biaya sing luwih dhuwur nanging efisiensi termal luwih murah. 

Konfigurasi In-line Paralel

Yen sampeyan ora bisa nyiyapake menara ing sak baris, ora luwih becik dipisahake lan atur menara dadi loro utawa luwih unit sing disusun kanthi konfigurasi paralel sejajar karo poin ing ngisor iki: 

Bakal nyuda kepala pompa menara kanthi substansial kanthi misahake area mlebu udara ing antarane rong rai menara.

Bisa nyuda biaya menara kanthi substansial kanthi nyuda dhuwur menara lan entuk efisiensi.

Nyuda energi penggemar kanthi entuk efisiensi sing ilang nganggo rong saluran masuk udara.

Nyuda dawa sing dipasang kanthi nggunakake area ing antarane menara kanggo jug pompa, pipa, lan alat akses.

Kapasitas termal sing luwih dipercaya kanthi nglereni udhara metu saka banyu sing tiba dadi loro.

Pangopènan sing luwih gampang lan operasi kanthi nyedhiyakake fasilitas kasebut kanthi gampang menara sing diisolasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ICE Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation- Large-scale HVAC and Industrial Facilities Application Picture

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita