Warta

  • Akeh Aplikasi Cooling Tower

    Menara adhem biasane digunakake kanggo pemanasan, ventilasi, lan AC (HVAC) lan keperluan industri. Nyedhiyakake operasi sistem sing hemat biaya lan hemat energi sing mbutuhake pendinginan. Luwih saka 1500 fasilitas industri nggunakake banyu akeh banget kanggo adhem tandurane. HVAC ...
    Waca liyane
  • Sistem Perawatan Banyu kanggo Menara Pendingin

    Kanggo perusahaan industri sing nggunakake menara pendingin kanggo fasilitas, sawetara jinis sistem perawatan banyu menara pendinginan biasane dibutuhake kanggo njamin proses sing efisien lan umur layanan peralatan sing luwih dawa. Yen banyu menara sing adhem ora ditangani, tuwuh organik, fouling, skala, lan korosi bisa ...
    Waca liyane
  • Pambuka Dhasar Menara Pendingin

    Menara pendingin minangka penukar panas, ing njeron panas kasebut ditarik saka banyu kanthi kontak ing antarane banyu lan udhara. Menara adhem nggunakake penguapan banyu kanggo nolak panas saka pangolahan kayata adhem banyu sirkulasi sing digunakake ing kilang minyak, tanduran kimia, pembangkit listrik, ...
    Waca liyane