Akeh Aplikasi Cooling Tower

Menara adhem biasane digunakake kanggo pemanasan, ventilasi, lan AC (HVAC) lan keperluan industri. Nyedhiyakake operasi sistem sing hemat biaya lan hemat energi sing mbutuhake pendinginan. Luwih saka 1500 fasilitas industri nggunakake banyu akeh banget kanggo adhem tandurane. Sistem HVAC biasane digunakake ing gedung perkantoran, sekolah, lan rumah sakit gedhe. Menara pendinginan industri luwih gedhe tinimbang sistem HVAC lan digunakake kanggo ngilangi panas sing diserep ing sistem banyu pendinginan sing sirkulasi sing digunakake ing pembangkit listrik, kilang minyak bumi, tanduran petrokimia, pabrik pamrosesan gas alam, tanduran pangolahan panganan lan fasilitas industri liyane.

Proses industri lan mesin ngasilake panas sing akeh banget supaya disipasi terus-terusan perlu kanggo operasi sing efisien. Panas kudu lingkungan. Iki liwat proses pertukaran panas sing dadi dhasar teknologi menara pendinginan.

Apike, sanajan menara adhem minangka piranti nomer 20th abad, kawruh bab mau sejatine winates. Sawetara wong percaya menara sing adhem minangka sumber polusi, nanging siji-sijine sing dibebasake menyang swasana yaiku uap banyu.

Sawise pirang-pirang taun pangembangan teknologi iki, menara pendingin kasedhiya kanthi macem-macem jinis lan ukuran. Kabeh kasebut ditrapake ing konfigurasi beban tartamtu, amarga penting kanggo njabarake pilihan sing kasedhiya. Elinga, sanajan ana desain sing beda, fungsi dhasar tetep bisa ngilangi panas saka sistem bangunan utawa proses menyang udara liwat penguapan. Mangkene sawetara kategorisasi:

A.Menara pendingin draf mekanis
B.Menara pendingin atmosfer
C.Menara pendingin draf hibrida
D.Menara pendingin sing khas aliran udara
E.Menara pendinginan sing khas
F.Bentuk menara pendinginan sing khas
G.Menara adhem adhedhasar cara transfer panas

Saben-saben kasebut bisa nggawa sawetara menara adhem. Contone, kategorine menara pendingin ing babagan metode transfer panas menehi telung pilihan: menara pendinginan garing, menara pendinginan sirkuit terbuka lan menara pendingin sirkuit tertutup / menara pendingin cairan.

Menara adhem bisa uga umume hemat biaya kanggo pendinginan industri dibandhingake karo pilihan liyane, nanging tantangan efisiensi bisa dadi kekurangan. Ngawasi faktor efisiensi penting banget amarga njamin ing ngisor iki:

Konsumsi banyu suda
Ngirit energi
Umur layanan peralatan sing luwih dawa
Ngurangi biaya operasi

Supaya menara pendingin bisa mlaku kanthi efisien, telung prekara sing penting: ngerti jinis menara pendinginan sing digunakake, nggunakake bahan kimia kanthi irit lan nglacak banyu sing ilang.

Sistem menara pendingin umum ing pirang-pirang industri, utamane kalebu kekuwatan, komersial, HVAC lan industri. Ing persiyapan industri, sistem nolak panas saka mesin, bahan proses sing digawe panas ing antarane sumber liyane. Khusus, menara pendinginan industri umum ing tanduran pangolahan panganan, kilang minyak bumi, tanduran gas alam lan tanduran petrokimia.

Aplikasi industri liyane:

Kompresor udara adhem banyu
Mesin injeksi plastik & blow blow
Mesin casting mati
Tanduran kulkas lan adhem
Panyimpenan kadhemen
Tanduran pangolahan anodisasi
Pabrik pembangkit listrik
Sistem pendingin udara adhem lan mesin VAM digawe adhem

Milih solusi pendinginan minangka jinis pertimbangan babagan biaya, ruang, swara, tagihan energi lan kasedhiyan banyu. Yen sampeyan ora yakin model sing sampeyan butuhake, hubungi kami kanggo luwih tuntunan kanthi bebas.


Wektu kiriman: Nov-11-2020