• ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Treatment for Cooling Tower System

    ICE MBR Membrane Module Perawatan Limbah Industri Kanggo Sistem Menara Pendingin

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka sejenis teknologi canggih sing dikembangake wiwit pungkasan abad kaping 20 sing nyadari kombinasi efisien teknologi pemisahan membran karo teknologi biologis. Teknologi pamisahan membran ngganti cara sludge aktif tradisional lan unit filter normal; kemampuan misahake sing kuwat bisa nggawe kekeruhan SS meh dadi nol. Waktu retensi hidrolik (HRT) umur sludge (SRT) dipisahake kabeh; banyu outlet kanthi kualitas apik lan stabil sing bakal digunakake maneh tanpa perawatan tingkat kaping telu. Nduweni banyu ekonomi lan efektif kanthi keamanan sing dhuwur, ruang lingkup daur ulang banyu limbah wis akeh ditambahi. 

  • Counter-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Menara Pendingin Sirkuit Tertutup Aliran Counter / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

    Udara garing sing adhem mlebu liwat louver ing saben sisih menara ing sisih ngisor, lan ditarik munggah lan liwat kumparan kanthi meksa saka kipas aksial sing dipasang ing sisih ndhuwur, ngganggu banyu sing tiba (asale saka sistem distribusi banyu) lan nambah efisiensi transfer panas ing kahanan udhara panas sing dibuwang metu saka menara menyang swasana. Sajrone proses kerja iki, sawetara banyu sirkulasi maneh nguap amarga transfer panas laten liwat tabung lan tembok gulungan, ngilangi panas saka sistem. Ing mode operasi iki, amarga kinerja sing nguap nurunake suhu banyu sing ditinggalake lan energi kipas disimpen.

  • Cross-flow Closed Circuit Cooling Towers / Evaporative Closed-circuit Coolers

    Menara Pendingin Sirkuit Tertutup lintas-Pendingin / Pendingin Sirkuit Tutup Evaporatif

    Minangka menara pendinginan penguapan penguapan aliran draf sing diinduksi, cairan menara (banyu, minyak utawa propilena glikol) digunakake kanggo nyediakake pendinginan sing ditutup ing koil lan ora langsung ditampilake ing udara. Koil kasebut bisa ngisolasi cairan proses saka udara njaba, supaya tetep resik lan bebas kontaminasi ing loop tertutup. Ing njaba koil, ana banyu sing nyemprotake kumparan lan dicampur karo udara ing njaba kanggo ngetokake hawa anget saka menara sing adhem menyang atmosfer nalika bagean banyu nguap. Banyu kadhemen ing njaba koil kasebut disebarke maneh lan digunakake maneh: banyu adhem gelung bali menyang wiwitan proses kanggo nyedhot luwih akeh panas sajrone nguap. Iki mbantu njaga cairan proses sing resik sing bakal nyuda biaya perawatan lan operasi. 

  • Induced Draft Cooling Towers with Rectangular Appearance

    Menara Dingin Pendinginan sing Diinduksi kanthi Katon Rectangular

    Menara pendinginan sirkuit terbuka minangka piranti sing nggunakake prinsip alami: jumlah minimal banyu ngilangi panas kanthi penguapan paksa kanggo adhem peralatan sing relevan.

  • Round Bottle Type Counter-flow Cooling Towers

    Menara Pendingin Counter-flow Type Botol Babak

    Menara pendinginan sirkuit terbuka minangka penukar panas, sing ngidini banyu adhem liwat kontak langsung karo udara.

    Transfer panas saka banyu menyang udhara ditindakake kanthi transfer panas sing masuk akal, nanging utamane kanthi transfer panas laten (penguapan bagean banyu menyang udara), sing bisa nggayuh suhu sing adhem luwih murah tinimbang suhu sekitar.

  • Induced Draft Cross-flow Towers for Power Generation, Large-scale HVAC and Industrial Facilities

    Draft Cross-flow Draft Induksi kanggo Generasi Daya, HVAC skala gedhe lan Fasilitas Industri

    Menara pendingin seri iki diinduksi konsep, menara lintas-aliran lan disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan babagan kinerja, struktur, drift, konsumsi daya, kepala pompa lan target biaya.

  • ICE Chemical Dosing System for Water Treatment in Cooling Tower System

    Sistem Dosis Kimia ICE kanggo Pangobatan Banyu ing Sistem Menara Pendingin

    Operasi sistem pendinginan langsung mengaruhi reliabilitas, efisiensi, lan biaya proses industri, institusi, utawa industri listrik apa wae. Ngawasi lan njaga kontrol korosi, endapan, tuwuhing mikroba, lan operasi sistem iku penting kanggo nyedhiyakake total Biaya Operasi. Langkah pertama kanggo entuk minimal yaiku milih program perawatan lan kondisi operasi sing cocog kanggo nyuda stres sistem.

  • ICE Industrial Water Softener System for Cooling Tower Source Water

    Sistem Pelembut Air Industri ICE kanggo Banyu Sumber Menara Pendingin

    Pelunakan banyu minangka proses pemurnian banyu sing nggunakake teknologi pertukaran ion kanggo mbusak mineral sing alami kayata kalsium lan magnesium saka banyu kanggo nyegah tumpukan pipa lan peralatan. Proses kasebut asring digunakake ing setelan komersial lan industri kanggo nggampangake panggunaan gampang lan nambah umur alat penanganan banyu.

  • ICE High Efficiency Sand Filtration System for Cooling Towers’ Circulation Water Treatment

    Sistem Filtrasi Pasir Efisiensi ICE Tinggi kanggo Perawatan Air Sirkulasi Menara Pendingin

    Partikel sing tanggung jawab foulering permukaan transfer panas luwih cilik saka 5 mikron. Filter banyu menara pendingin efisiensi tinggi ICE mbusak partikel sing apik banget kanggo menehi mupangate banyu adhem sing resik.

  • ICE Industrial Reverse Osmosis System for Cooling Tower Water System

    Sistem Osmosis Reverse Industri ICE kanggo Sistem Banyu Menara Pendingin

    Reverse Osmosis / RO minangka teknologi sing digunakake kanggo ngilangi padatan lan kotoran sing larut saka banyu kanthi nggunakake membran RO sing semi-permeabel sing ngidini lumaku banyu nanging nyisihake mayoritas padatan terlarut lan kontaminan liyane. Membran RO mbutuhake banyu ing tekanan dhuwur (luwih saka tekanan osmosis) kanggo nindakake iki

  • High-efficiency Evaporative Condenser for Industrial Refrigeration / Cold Chain Process / HAVC System