Sistem Osmosis Reverse Industri ICE kanggo Sistem Banyu Menara Pendingin

Katrangan singkat:

Reverse Osmosis / RO minangka teknologi sing digunakake kanggo ngilangi padatan lan kotoran sing larut saka banyu kanthi nggunakake membran RO sing semi-permeabel sing ngidini lumaku banyu nanging nyisihake mayoritas padatan terlarut lan kontaminan liyane. Membran RO mbutuhake banyu ing tekanan dhuwur (luwih saka tekanan osmosis) kanggo nindakake iki


Prinsip Proses

Parameter Teknis

Aplikasi

Tag Produk

Apa Reverse Osmosis?

Banyu sing ngliwati membran RO diarani "permeate" lan uyah larut sing ditolak dening membran RO diarani "konsentrat". Sistem RO sing mlaku kanthi bener bisa ngilangi nganti 99,5% uyah lan impurities sing larut.

Proses Pangobatan Banyu Reverse Osmosis Industri

Tanduran osmosis terbalik industri kalebu pre-filter multimedia, pelembut banyu utawa sistem dosis anti-skalant, sistem dosis de-klorinasi, unit osmosis terbalik dengan membran semi-permeabel, lan sterilisasi UV utawa post chlorination minangka perawatan post. Mesin RO iki nggunakake teknologi osmosis mbalikke kanthi ngeterake banyu pakan liwat pre-filter multimedia kanggo mbusak partikel sing luwih gedhe saka 10-mikron. Banjur banyu disuntik dening bahan kimia anti-scalant kanggo ngatasi fouling sing bisa nyebabake kerusakan ing membran mesin RO. Opsi pretreatment kasebut nduweni kemampuan ngilangi atose, klorin, ambu, warna, wesi, lan belerang. Banyu banjur diterusake menyang unit osmosis terbalik ing pompa tekanan tinggi nyebabake tekanan ekstrem kanggo solusi sing konsentrasi banget, misahake sisa uyah, mineral, lan kotoran sing ora bisa dicekel pre-filter. Banyu sing seger lan bisa diombe metu saka pucuk meksa kurang-tekanan nalika uyah, mineral, lan kotoran liyane dibuwang menyang pembuangan ing sisih liyane. Pungkasan, banyu kasebut dilewati sterilisasi UV (utawa kirim klorinasi) kanggo mateni bakteri lan mikroba sing isih ana ing banyu.

Pandhuan Tuku Sistem Osmosis Reverse Industri

Kanggo milih produk RO sing bener, informasi ing ngisor iki kudu diwenehake:
1. Tingkat aliran (GPD, m3 / dina, lsp)
2. TDS banyu panganan lan analisis banyu: informasi iki penting kanggo nyegah ora ana membran, uga mbantu kita milih pra-perawatan sing bener.
3. Iron lan mangan kudu dicopot sadurunge banyu mlebu ing unit osmosis
4.TSS kudu dicopot sadurunge ngetik sistem RO Industrial
5.SDI kudu kurang saka 3
6. Banyu kudu bebas minyak lan minyak
7. Klorin kudu dicopot
8. voltase, fase, lan frekuensi sing kasedhiya (208, 460, 380, 415V)
9. Dimensi area sing diproyeksikan ing endi Sistem RO Industri bakal diinstal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita