• ICE Industrial Reverse Osmosis System for Cooling Tower Water System

    Sistem Osmosis Reverse Industri ICE kanggo Sistem Banyu Menara Pendingin

    Reverse Osmosis / RO minangka teknologi sing digunakake kanggo ngilangi padatan lan kotoran sing larut saka banyu kanthi nggunakake membran RO sing semi-permeabel sing ngidini lumaku banyu nanging nyisihake mayoritas padatan terlarut lan kontaminan liyane. Membran RO mbutuhake banyu ing tekanan dhuwur (luwih saka tekanan osmosis) kanggo nindakake iki