• ICE Industrial Water Softener System for Cooling Tower Source Water

    Sistem Pelembut Air Industri ICE kanggo Banyu Sumber Menara Pendingin

    Pelunakan banyu minangka proses pemurnian banyu sing nggunakake teknologi pertukaran ion kanggo mbusak mineral sing alami kayata kalsium lan magnesium saka banyu kanggo nyegah tumpukan pipa lan peralatan. Proses kasebut asring digunakake ing setelan komersial lan industri kanggo nggampangake panggunaan gampang lan nambah umur alat penanganan banyu.