• ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Treatment for Cooling Tower System

    ICE MBR Membrane Module Perawatan Limbah Industri Kanggo Sistem Menara Pendingin

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka sejenis teknologi canggih sing dikembangake wiwit pungkasan abad kaping 20 sing nyadari kombinasi efisien teknologi pemisahan membran karo teknologi biologis. Teknologi pamisahan membran ngganti cara sludge aktif tradisional lan unit filter normal; kemampuan misahake sing kuwat bisa nggawe kekeruhan SS meh dadi nol. Waktu retensi hidrolik (HRT) umur sludge (SRT) dipisahake kabeh; banyu outlet kanthi kualitas apik lan stabil sing bakal digunakake maneh tanpa perawatan tingkat kaping telu. Nduweni banyu ekonomi lan efektif kanthi keamanan sing dhuwur, ruang lingkup daur ulang banyu limbah wis akeh ditambahi.