• ICE MBR Membrane Module of Industrial Wastewater Treatment for Cooling Tower System

    ICE MBR Membrane Module Perawatan Limbah Industri Kanggo Sistem Menara Pendingin

    Membrane Bioreactor (MBR) minangka sejenis teknologi canggih sing dikembangake wiwit pungkasan abad kaping 20 sing nyadari kombinasi efisien teknologi pemisahan membran karo teknologi biologis. Teknologi pamisahan membran ngganti cara sludge aktif tradisional lan unit filter normal; kemampuan misahake sing kuwat bisa nggawe kekeruhan SS meh dadi nol. Waktu retensi hidrolik (HRT) umur sludge (SRT) dipisahake kabeh; banyu outlet kanthi kualitas apik lan stabil sing bakal digunakake maneh tanpa perawatan tingkat kaping telu. Nduweni banyu ekonomi lan efektif kanthi keamanan sing dhuwur, ruang lingkup daur ulang banyu limbah wis akeh ditambahi. 

  • ICE Chemical Dosing System for Water Treatment in Cooling Tower System

    Sistem Dosis Kimia ICE kanggo Pangobatan Banyu ing Sistem Menara Pendingin

    Operasi sistem pendinginan langsung mengaruhi reliabilitas, efisiensi, lan biaya proses industri, institusi, utawa industri listrik apa wae. Ngawasi lan njaga kontrol korosi, endapan, tuwuhing mikroba, lan operasi sistem iku penting kanggo nyedhiyakake total Biaya Operasi. Langkah pertama kanggo entuk minimal yaiku milih program perawatan lan kondisi operasi sing cocog kanggo nyuda stres sistem.

  • ICE Industrial Water Softener System for Cooling Tower Source Water

    Sistem Pelembut Air Industri ICE kanggo Banyu Sumber Menara Pendingin

    Pelunakan banyu minangka proses pemurnian banyu sing nggunakake teknologi pertukaran ion kanggo mbusak mineral sing alami kayata kalsium lan magnesium saka banyu kanggo nyegah tumpukan pipa lan peralatan. Proses kasebut asring digunakake ing setelan komersial lan industri kanggo nggampangake panggunaan gampang lan nambah umur alat penanganan banyu.

  • ICE High Efficiency Sand Filtration System for Cooling Towers’ Circulation Water Treatment

    Sistem Filtrasi Pasir Efisiensi ICE Tinggi kanggo Perawatan Air Sirkulasi Menara Pendingin

    Partikel sing tanggung jawab foulering permukaan transfer panas luwih cilik saka 5 mikron. Filter banyu menara pendingin efisiensi tinggi ICE mbusak partikel sing apik banget kanggo menehi mupangate banyu adhem sing resik.

  • ICE Industrial Reverse Osmosis System for Cooling Tower Water System

    Sistem Osmosis Reverse Industri ICE kanggo Sistem Banyu Menara Pendingin

    Reverse Osmosis / RO minangka teknologi sing digunakake kanggo ngilangi padatan lan kotoran sing larut saka banyu kanthi nggunakake membran RO sing semi-permeabel sing ngidini lumaku banyu nanging nyisihake mayoritas padatan terlarut lan kontaminan liyane. Membran RO mbutuhake banyu ing tekanan dhuwur (luwih saka tekanan osmosis) kanggo nindakake iki